Fri
En sån dag där jag har allt för mycket överskottsenergi, vänt på dygnet en aning och vill träna. Det är ju min medicin för att må bra. Min anger management typ. Efter dribbel med green busquit och lite sit ups - några som inte drar i såret, så avslutas kvällen med ett svullet knä.
Men passade på att skämma bort mig själv lite så köpte en liten söt Michael Kors väska. Visar senare. är kär. Juste - internetshopping är farligt! Snackade med världens bästa C igår, så tacksam förresten för alla fina vänner i mitt liv som bara stöttar <3. Hon tycker att jag ska skämma bort mig själv och stöttar mig 100% i min nya hobby, shop til u drop, OCH som kommer hem med assss snygga skor till mig från NYC. Äkta kärlek. haha.
 
Nej imorn tänkte jag dra arslet haltandes till jobbet så måste föröska sova nu. PUSS.

Inte så jävla kaxig


3e dagen sen operatioen och äntligen känner jag inte samma smärta som jag haft innan. Lite lättare helt enkelt. Igår var jag ju nere på vårdcentralen och skule byta ut det blodiga bandaget som hade blödigt igenom som ni ser på bilden ovan. Först när hon skulle sätta på de nya och räkade trycka till brevid styngnen och såret fick jag jordens svettattack och höll på att svimma. Fan, man är inte kaxig just nu alltså. Men bättre blir det och snart är jag ute och flänger runt i mitt vanliga tempo ;) tills dess blir det mycket serier i sängen. Börjar förresten trappa ner på värktabletterna idag också vilket är ett najs tecken på att de går åt rätt håll. 
Ska köpa en present till mig själv också nu efter operatioen - typ du är stark. Keep going. yey. Puss på er kul att så många tittar in och läser fortfarande! 
#wayback - knä - operation - rehab

I full galopp! eller..Snart blir det en liten tripp ner till vårdcentralen för att lägga om såret som har blödigt igenom så vi vill ju inte få några infektioner i såret - så lika bra att fixa till. Hade ju kunnat göra det själv men de ville att jag kom ner. fine. im on my way.

 
Känner mig typ lika pigg och fräsch som jag ser ut på bilden. sliten med andra ord. Sover mycket och går på smärtstillande. Men förhoppningsvis slipper jag smärtan efter 3 dagar eller vad min läkare lovade att de skulle bli lindrigare då iallafall. Tills dess är den enda sträckan jag går från sovrummet - köket och toan. Sen kollar jag film, internetshoppar och pratar med bästis i telefon. Bästa rehaben.
#wayback - knä - operation - rehab