"man ser fan min mutta"

 
Ja dagen börjar lysande med att syrran ringer och grinar i telefonen för att hon har spräckt jeansen " MAN SER FAN MIN MUTTA, Kan du snälla komma och hämta mig!?" , snyftandes. Självklart lägger jag av ett as garv mitt på Ica men säger självklart hämtar jag dig. Hon räddade dock dagen med en het outfit som jag hoppas få bild på senare.. Well oh well.
Körde ett ispass med Magda från laget, vi stod och tränade skott och lite övningar jag fått tidigare av Lasse som jag brukar köra teknik träning med. Så de va as kul.
 
 
Haha måste bara lägga ut de här klippet, lite för internt kanske för att alla ska tycka det är roligt - men det är från igår när vi lekte runt på IKEA , jag syrran och ämlää. Kommer även lite heta bilder under från stadium. Story of my life. :D
 
 
- NU - lunch - vila - träning med laget - hadeeee!

#aint no wifey

 

Har varit en sån sjuk wifey idag, och det hör inte till vanligheterna .. #aint no wifey typ. haha. Gjorde matlådor till mig själv, okej inte bara ris som det ser ut ovan utan me kyckling, champinjoner, sparris och paprika med mera (en gryta typ) och tänkte jag skulle vara lite duktig så jag har lite å käka framöver om det krisar. ( är som ett barn och typ grinar när jag blir hungrig så lika bra) 


Men självklart körde jag ett träningspass när jag ofrivilligt sov till 12 så blev passet inte på morgonen som tänkt innan men men, shit happens ;) - Här en snygg selfie efter passet. Standard. Som ni ser - fräsch som alltid.


.. Och när man är själv på gymmet måste man ju bara ta ett foto och dra några sköna dans moves.

 
Avslutar självklart kvällen med favvo snacket just nu - turk yoghurt med valnötter, blåbär och honung :D
Blev lite häng med syrran och ämläää på Ikea och stadium också, råkade handla lite också.. woopsi.
Nej - ispass imorn kl 10 så nu ska jag slagga - Haaadeee.

Booked!

Min gårdag blev inte riiiiktigt som jag planerat... tror min kropp kände sig lite trött/svag/sliten för jag sov nämligen till 20.30 efter jag kom hem från jobbet, sen gick jag upp, åt som en häst som jag förövrigt gjorde hela dagen, duscha och tvätta håret och gick och la mig igen med en film. haha. galet att jag ens kunde somna. Idag snortar vi kaffet på kontoret och försöker hålla oss över ytan :)

Har jag sagt förresten att min knäoperation är bokad? den 15 april så lägger jag mig under kniven igen. Då ska benbiten bort! Lite rädd för att jag kommer bli rastlös under de månaderna jag inte kommer kunna träna lika mycket men men! Sen kommer jag ju kunna träna utan att få ont igen - vilket är helt galet najs!
Så har Line lovat mig crossfit under sommaren + rehab sällskap så de kommer nog bli grymt! Den här gången blir det ingen titthålsoperation och ja jag är inte helt säkert på allt men de kommer nog bli bra. Det enda jag kommer ihåg fr¨n förra operationen var hur svårt det var att vakna igen. Jag ville ju vakna men somnade om gång på gång, så jag typ slog mig själv i ansiktet för jag tyckte de var obehagligt att bara däcka gång på gång.. haha! Juste att kaffet på uppvaket var gudomligt gott också! :D