Jinxade jag mig själv? och NYC!

 
 
Känns definitift som att jag Jinxade mig själv med att skriva igår att jag har träningsflow... sitter nämligen med halsont nu, så istället för att träna som var planerat ikväll så blir det te och packning! Imorgon drar vi ju till New York! Vi ska vara där över nyår och fira in det nya året. Helt sjukt hur snabbt detta år har gått!
 
Borde seriöst göra en års resumé men det kanske inte är så roligt, men kul att titta tillbaka på! 
 
Sitter på sängen i lite klädkaos så kanske ska ta och börja packa lite smått nu så det är klart tills imorn. 
 
Frivilliga får gärna HIT ME med bästa restaurang tipsen i New York! 
 
good vibes - lifestyle - travel - workout

Träningsflow!

 
Hej Kompisar!
 
Sitter just nu redo att snart stressa in i duschen och sedan iväg vidare mot "svärisarna" för ytterligare lite julfirande. 
HÖRNI! Träningen börjar faktiskt bli ett riktigt flow! Så jäkla skönt. Kommer iväg, har en plan och kör bara! Älskar den känslan. Dock känner man sig ju inte alltid lika peppad att springa intervaller dagen efter "legday" men va fan. Det är bara att bita ihop! 
Bilden ovan ser ni mitt senaste tillskott i träningsklädesgarderoben... Plus att vi drar till New York om 2 dagar så jag gissar på att det kommer köpas in lite fler träningskläder då ;) hehe.
 
Nej nu måste jag skynda mig! Over and out!

GRL PWR

Detta är nog årets viktigaste, och snyggaste armband! Så viktigt. 

Jag bär det med stolthet och speciellt när man är trött på alla nedvärderande kommentarer eller helt enkelt känner som Penny Schulman skulle sagt "tjejer är bäst".