Dagens outfit eller?

 
 
 
Haha nej det inte dagens oufit med tanke på vädret, men från förra veckan! ;)
 
Den här veckan har bara flugit förbi känns det som, vaknade ju och mådde jättedåligt imåndags men nu är det mest bara förkylningen som sitter kvar i kroppen. Skönt.
 
Sitter med en kaffe nu och ska skriva mitt första arbete i skolan, vilket jag i och för sig tycker är sjukt svårt då skrivandet i den formen inte alls kommer naturligt för mig.
Men det blir en utmaning och något lär man sig ju verkligen!
 
Hoppas ni får en toppentorsdag!
kläder - ootd - outfit

Flum och shoppingsug!

Hej på er, snorskallen här på andra sidan skärmen. Jag vill verkligen träna just nu. Är sååå taggad och sen mår man inte helt bra, och med astman blir det tungt att gå till bilen. Inte roligt med andra ord ;) men jag satsar på att vara frisk till helgen!! HEJA.
 
Åt precis veckans godaste lunch! Gjorde laxbiffar med potatis och en avokadoröra till. Asså MATHIMLEN. Det som skall göras nu är att plugga inför en rapport som ska va klar på fredag så man får va ledig och njuta av allt roligt som händer i helgen! 
 
 
Imorse när snorskallen va på väg in till skolan!
 
SKOLAN: Ni som är nyfikna hur första veckan med lektioner i skolan går kan jag hälsa att det går bra! Har verkligen hittat något som jag ändå tycker är roligt att plugga men första kursen är flum. Jag gillar inte flum jättemycket men måste bara beta av den. Men tack för frågan!
 
SHOPPINGSUGET: Alltså jag har sånt sjukt shoppingsug just nu... Framför allt vill jag ha en ny kamera men det känns verkligen inte rimligt. Inte än iaf ;) Jag vill ha en ny douge bag ryggsäck, jag vill köpa träningskläder och typ allt vill jag köpa. haha. Inte okej. Please go away.
 
Hoppas ni har en toppen onsdag! PUSS

Från helgen!

 
 
 
Bilder från en liten kräftmiddag i lördags, ni kan se här hur vi lär Filip väldigt intensivt att skala en kräfta ;) hahah! Söta dom där 2 knäppisarna. Vaknade imorse helt dööööd, alltså mancold från helvetet. Har ALDRIG kämpat så mycket med att komma upp ur sängen någonsin för att ta mig till skolan. 
 
Men nu är iallafall första "riktiga" skoldagen avklarad och jag har sovit 2 timmar på eftermiddagen. Kortare dag imorgon, jag tackar de högre makterna för det.
 
PUSS
1