Firar med Champange!

 
 
 
Godmorgon!
Igårkväll korkade vi upp flaskan äntligen för min lilla geek (kallar honom för geek för att han är så jävla uber smart och duktig) klarat sitt sista mål för 30 strecket. Helt galet. Så jävla impad. I 1 år har han pluggat och slitit varje kväll, helg och var lediga stund. Nu är du äntligen klar och CCIE't är ditt. Så jävla awesome. 
 
Puss på dig. /Superstolt flickvän.
ccie - celebrate - champange - firar - skumpa
1

Sunset walk

 
 
Hej på er! Hoppas allt är bra,
Alltså vi tog dessa bilder igår med mobilen bara, hur fint!? detta kommer jag sakna SÅÅ mycket i vinter. Att kunna gå ut och gå vid 8 och sitta på en brygga och bara ta de lugnt. GOALS ;)
Jag motionerade Stefan igårkväll då han varit sjuk men mår bra nu så för att komma igång lite så gick vi 3km långsamt bara och satt vid vattnet en stund. Asså detta är fan livet.
 
Idag har jag hämtat en väska hos Duppe (kompis) eftersom vi ska resa snart igen.. WOHO. Direkt efter åkte jag till gymmet för att köra dagens löppass och nu ska jag testa baka ett bröd som jag fick recept av Duppe på. Ska bli spännande. Jag återkommer hur det smakar ;) 
 
POK
blogg - lifestyle - livet - tankar - träningsblogg
1

Det blir nog två träningspass idag..

 
Alltså.. mina armar är ganska trötta nu.. hehe, körde ett ganska bra helkroppspass. Men funderar på att köra ett till ikväll. ;) hehe. vi får se hur kroppen känns om en stund.
Är det något jag ändå måste ge mig själv cred för är att vecka efter vecka hålla i med träningen. Det är bara något som är en drivkraft som inte kommer ges upp. Mycket annat men inte den;) haha.
 
Jobbar på mot målen som ännu inte är riktigt klara.. eller lite hemliga kanske? men kommer bli spännande iallafall ;) 
 
Börjar iallafall känna som att jag inte är riktigt mycket grönsak i kropp och knopp som förr. Så sakta men säkert börjar det gå åt rätt håll. Nu ska jag tjata på pojkvän att han fixa pooltag så jag kan hänga vid poolen imorn. POK.
träning - träningsblogg - träningskläder - träningsoutfit