Dagens kommentar / konversation

Jag gick ju ner till Poolen för att chilla lite i solen och lyssna på en podd typ. Hade sällskap av 3 lattemorsor och 5 kids juste en pensionär också.
 
När ena ungen är på väg ner näck i poolen och skriker
- JAG MÅSTE KISSA NU!
Morsan i panik:
- INTE HÄÄÄÄÄR! och gjorde en skön löpning rätt över till andra sidan.
 
Yep. pepp på att bada iår alltså ;)
 
 
 
 
konversation

Godmorgon från poolen!

Godmorgon vänner från poolen! Startade dagen med en grym frulle som är min nya favorit just nu och sen tog jag mig ner till poolen för att de är typ första dagen med klarblå himmel! Så Najs!


Ska snart dra mig upp till läggan och käka lunch och sen dra å träna en sväng! 

PS. Hur bra blev det inte med nya balkong golvet ? Sjukt bra tycker jag! 

Pool - balkong - golv - sol - sommar - trall

Magic Bowl - Recept!

 
 
 
 
Jag drog till gymmet med ett rätt så ont knä, har fått något konstigt blåmärke på utsidan så ngt knas är det ju, MEN det var inte det vi skulle snacka om nu ;) 
Körde ett hyfsat lätt överkroppspass men inte ett epic om man uttrycker sig så. Men är ändå nöjd. Knät känns lite bättre men inte bra. Hittat den magiska tiden på gymmet också när det är allra minst folk - 13. Det är min träningstid from nu.
 
Nu har jag kommit hem och tryckte en sån här fantastisk "Acai Bowl" eller smoothie bowl eller kalla de va du vill, jag vet inte. Gott som satan var det iallafall :D Jag blir fan lycklig av god mat. 
 
Receptet för er intresserade!
 
3 dl hallon mixas med 1 dl proteinpulver, stor tesked acai pulver, lite mjölk bara för att få de liter rinnigare och sen avsluta med denna topping. YUMMIE. jag gillart. 
acai - banan - bowl - jordgubbar - kokos - protein - recept
1