TWISTED ICE

 
 
 
Här kommer jag spendera hela min dag (på kontoret) för att tentaplugga tills imorn. Japp, första tentan. Kötta är bara förnamnet. MEN med ett inplanerat avbrott för träning. Ett lättare pass dock i och med mitt galna skogsäventyr på 3 dagar. RELOAD. Men blir nog ett litet styrkepass ändå, behöver ju ändå koppla bort hjärnan en stund. JUSTE har även köpt en ny BCAA med smak twister, asså GODIS heaven. Den är så god, hade en innan som verkligen inte var god om man jämför med denna! WIEE så glad ;) haha.
kost & träning - träning och hälsa - träningsblogg

Jag är tillbaka från skogen!

 
 
Hej på er hörrni, alltså jag lever, jag har inte glömt er, det är bara det att jag varit på en ö i 3 dagar utan täckning. 
Vi har haft friluftsliv med skolan så jag har alltså haft full rulle, vandrat 1,5 mil, paddlat ca 2 mil, bott under en pressänning osv. Har dragit kanotjäveln genom ingenvuxet träsk där vi skulle kunnat paddla osv. Jag tror jag hellre gör om en hel sommarfys med hockeyn än detta en gång till. Så fantastiskt var det tyvärr inte. 
Men hey! vi klarade det och nu är jag ä n t l i g e n hemma igen! Min säng.... kärleken till den alltså. 
 
Hoppas ni mår bra och att ni haft en bättre start på veckan än jag ;)
 
PUSS

Fredagsfys före fredagsmys!

 
Känner mig ändå sjukt produktiv idag alltså även om jag råkade sova aningen för länge. Gick upp och käkade gröten och sen begav jag mig till gymmet för att vakna till liv. Ps. jag är inte så arg som det ser ut på bilderna haha.
Sen blev det fredagsfysen på gymmet som blev överkropp idag #discofredag, haha. Nej men var verkligen helt slut i armarna och hela överkroppen när jag gick därifrån, känslan! 
Nu - Kötta några timmars plugg till innan vi åker och handlar fredagsmiddag. 
Körde ni fredagsfys idag? vad körde ni?
 
PUSS
dips - kost & träning - träningsblogg